Aktuella resor & events


TYST SKRIVRETREAT 


Datum: 26-30 augusti 2022

Plats: Stora Kalholmen 

Innehåll: Är du inne i en skrivprocess men har svårt med disciplinen och alla distraktioner runt omkring? Behöver du lugn och skrivro, men vill ändå vara i en gemenskap? Välkommen ut till skärgården, där vi under dagtid sitter tysta och ägnar oss åt eget skrivande. Varje morgon erbjuds yoga och på kvällarna samtal och bastubad. 

Pris: 7495 kr 


SKRIV DITT LIV 

i samarbete med Dagens Nyheter 

Datum: 23-26 september 2022

Plats: Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem 

Innehåll: Lär dig dokumentera ditt liv, eller delar av det, i självbiografiska texter! Texter som kan bli noveller eller en hel bok. Vi varvar inspirerande föreläsningar med workshops och skrivövningar, promenader och cykelturer runt ön och sköna bastubad. 

Kursledare: Kristina Svensson och Ingrid Hedman

Pris: 7 995 kr 

Mer info

Skicka intresseanmälan MEDELHAVSRETREAT WRITE & RELAX 


Datum: 24-28 oktober 2022

Plats: Ashram Villa Sunshine, Sitges, Spanien 

Innehåll: Varmt välkommen till vårt retreat Write & Relax - en möjlighet för dig att varva ner, stressa av och njuta av yoga, helande skrivande, hemlagad medelhavsmat och härliga utflykter. 

Kursledare: Mikael Reuterberg och Ingrid Hedman

Pris: 6750 kr 

Mer info

Skicka intresseanmälanHÄLSORETREAT MED HELANDE SKRIVANDE 

GRAN CANARIA 

Datum: oktober 2022

Plats: Gran Canaria, Kanarieöarna 

Innehåll: Under en vecka i höst kopplar vi bort vardagen, det ständiga bruset, stressen och alla måsten. På ett underbart varmt och soligt Gran Canaria kommer vi att göra olika former av yoga, meditera, lära oss thai yoga massage samt göra enkla terapeutiska skrivövningar. Vi lär oss att vara i nuet genom mindfulness med promenader längs stranden och i naturen. Och vi kommer att njuta av hemlagad, vegetarisk mat, inspirerad av det kanariska köket. 

Kursledare: Ingrid (skrivande), Emma (yoga och thai yoga massage) 

Pris: info kommer snart

Mer info kommer snart 

Skicka Intresseanmälan


SKRIV FÖR BARN & UNGDOMAR MED MONI NILSSON

Datum: ej bestämt

Plats: Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem

Innehåll: Har du drömt om att skriva för barn och ungdomar, men aldrig vågat eller tagit dig tid? Bär du på en historia som aldrig blivit berättad? Eller har du ett påbörjat bokmanus som du filat på länge men som aldrig blir klart? Då kan denna kurs vara ditt första steg tillsammans med likasinnade. Vi går igenom både de konstnärliga och hantverksmässiga grunderna, och fokuserar på berättarperspektiv, tonalitet och vanliga fallgropar när man skriver för just barn och unga.

Pris: 7 495 kr

Mer info:

Skicka intresseanmälan