Aktuella resor & events


SKRIV FÖR BARN & UNGDOMAR

Datum: våren 2022

Plats: Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem 

Innehåll: Har du drömt om att skriva för barn och ungdomar, men aldrig vågat eller tagit dig tid? Bär du på en historia som aldrig blivit berättad? Eller har du ett påbörjat bokmanus som du filat på länge men som aldrig blir klart? Då kan denna kurs vara ditt första steg tillsammans med likasinnade. Vi går igenom både de konstnärliga och hantverksmässiga grunderna, och fokuserar på berättarperspektiv, tonalitet och vanliga fallgropar när man skriver för just barn och unga.

Pris: 7 495 kr 

Mer info: 

Skicka intresseanmälanTYST SKRIVRETREAT 


Datum: 16-20 augusti

Plats: Idöborg

Innehåll: Är du inne i en skrivprocess men har svårt med disciplinen och alla distraktioner runt omkring? Behöver du lugn och skrivro, men vill ändå vara i en gemenskap? Välkommen ut till skärgårdsparadiset Idöborg, bara en dryg timme från stan men helt avskilt från omvärlden. På dagarna råder tystnad och du ägnar dig åt eget skrivande. 

Pris: 7495 kr 


SKRIV DITT LIV 

i samarbete med Dagens Nyheter 

Datum: 13-16 september 2021

Plats: Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem 

Innehåll: Lär dig dokumentera ditt liv, eller delar av det, i självbiografiska texter! Texter som kan bli noveller eller en hel bok. Vi varvar inspirerande föreläsningar med workshops och skrivövningar, promenader och cykelturer runt ön och sköna bastubad. 

Kursledare: Kristina Svensson och Ingrid Hedman

Pris: 7 495 kr 

Mer info

Skicka intresseanmälan HÄLSORETREAT MED HELANDE SKRIVANDE

i samarbete med Dagens Nyheter  

Datum: 24-26 september 2021

Plats: Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem

Innehåll: Under en långhelg i september kopplar vi bort vardagen, det ständiga bruset, stressen och alla måsten. I en underbart höstskön skärgård på ön Svartsö kommer vi att göra avkopplande och lugn yoga, meditera samt göra enkla terapeutiska skrivövningar. Vi lär oss att vara i nuet genom mindfulness med promenader i skogen och längs klipporna. 

Kursledare: Mikael Reuterberg och Ingrid Hedman

Pris: 3 995 kr 

Mer info

Skicka intresseanmälan