Omdömen

Deltagare Skriv ditt liv Svartsö

Inspirerande. Vilsamt. Relevanta fakta. Gott om tid för eget skrivande. Fantastiska möten och samtal med andra deltagare, som också gett bra tips kring skrivandet.


Deltagare Hälsoretreat Svartsö

ALLT var helt perfekt! Jag hade stora förväntningar, men detta överträffade allt. Känner mig glad, lugn, rofylld, pigg, mätt, inspirerad, lycklig, full med glädje och taggad att komma hem och använda mig av allt jag lärt mig. Så tacksam. TACK!  

Deltagare Skriv med Mian och Sara på Svartsö 

Varför var det ingen som förvarnade om att man skulle ge sig ut på en inre resa och att ingenting skulle bli sig likt igen?

Deltagare Hälsoretreat Svartsö

Otroligt givande. Har aldrig gjort något liknande förut. Att få använda alla sinnen var nyttigt, lärorikt och så underbart. Jag lärde mig så mycket. Jag såg, hörde, kände, luftade sådant som jag aldrig tidigare gjort. Medvetenhet.  

Deltagare Skriv med Mian och Sara på Svartsö 

Det går inte beskriva vad jag varit med om, så jag borde egentligen låta bli. Men tänk dig ett idealsamhälle som bara består av kvinnor o queers som är snälla mot varandra. Och där man dessutom blir serverad fantastisk veganmat tre gånger om dagen. Och där man får tid att tänka. Och skriva. Och bada. Tack, tack, tack!

Deltagare Hälsoretreat Svartsö

Kombon av skärgård, Svartsö, yoga, meditation, skrivande, solsken, månsken, eldceremoni, mindfulnesspromenad, fantastisk mat var helt och hållet helt underbar!  

Deltagare Skriv ditt liv Svartsö 

Hillevis historia om sitt liv var oerhört gripande. Många bra tips om research och gestaltande. Jättebra skrivövningar.


Deltagare Skriv ditt liv Svartsö 

Fantastiskt givande för min del. Öppnade upp mina ögon för mitt projekt. Gav mig verktyg och kontakter.


Deltagare Hälsoretreat Svartsö

En fantastisk helg! Många fina aktiviteter och även utrymme för vila och återhämtning. Uppskattade upplägget med helande skrivande kombinerat med yoga/meditation. Underbara människor - både arrangörer och deltagare.