Tyst skrivretreat

Är du inne i en skrivprocess men har svårt med disciplinen och alla distraktioner runt omkring? Behöver du lugn och skrivro, men vill ändå vara i en gemenskap? Välkommen ut till skärgårdsparadiset Idöborg, bara en dryg timme från stan men helt avskilt från omvärlden. 

På dagarna råder tystnad och du ägnar dig åt eget skrivande. De enkla, vegetariska måltiderna äter vi tillsammans i den rymliga villan med goda möjligheter att hålla avstånd, eller utomhus om vädret tillåter. Maten tillagas av vår egen kock Mikael Reuterberg, som annars driver wellnesscenter i Sitges och har hållit i matlagningsklasser både där och på ett flertal retreats i skärgården.

Varje morgon före frukost inleder vi dagen i dojon med utsikt över havet för en energigivande yogasession med Clare Lindstrand. På kvällstid samlas vi och samtalar om skrivandet utifrån olika aspekter och teman. Därefter kan den som vill basta i den vedeldade bastun och ta ett kvällsdopp i havet. Bastun är belägen intill klippor och sandstrand på öns sydligaste del som även bjuder på magnifika solnedgångar.

Varmt välkommen ut till paradiset och in i skrivbubblan!

Detta retreat anordnas i samarbete med Dagens Nyheter 


När: 16-20 augusti 2021

Var: Idöborg (www.idoborg.se) 

Tid: Måndag förmiddag - fredag eftermiddag

Pris: 7 495 kr


Innehåll:

Boende i enkelrum i Vita villan, Solnedgången och Ängsvillan

Gemensamma måltider

Egen skrivtid

Kvällssamling och samtal om skrivandet

Yoga varje morgon

Bastu varje kväll  


Intresseanmälan